MARKANLÄGGNING STOCKHOLM

MARK-
ANLÄGGNING STOCKHOLM

Är du i behov av en markentreprenör som har lång erfarenhet och bred kunskap, att utföra markarbete i Stockholm åt dig? Då finns vi på Haninge Gräv här för dig och ditt projekt. Vi har kunskap och erfarenhet av det mesta inom markarbete, oavsett om det rör sig om att bygga hus från grunden eller att renovera din trädgård.

Markanläggning

Går du i tankarna att bygga om eller renovera din trädgård? Kanske behöver du fuktsäkra och dränera din husgrund? Du kanske rent av står i startgroparna av att bygga ett helt nytt hus?

Oavsett om du behöver hjälp med någon form av markarbete i Stockholm, så finns vi på Haninge Grävtjänst redo att hjälpa dig med ditt projekt – litet som stort.

Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert!

excavator-digging-day-light-outdoors (2) (1)
shane-mclendon-9jPJrfLTBi0-unsplash (1)

Totalentreprenad på dina villkor

På Haninge Grävtjänst erbjuder vi totalentreprenad. Det innebär att du som kund enbart ingår avtal med en leverantör för ditt projekts olika delar vad gäller markarbete. Du slipper alltså leta rätt på olika företag som ska utföra ditt projekt, och samlar därmed alla tjänster som rör markarbete under samma tak. Det innebär oftast att det blir billigare för dig som behöver flera olika tjänster för ditt markarbete.

Hör av dig till oss med ditt projekt så kommer vi fram till en idé utifrån dina önskemål!

Proffsiga anläggningsarbeten

Vi erbjuder en professionell och pålitlig service för alla typer av anläggningsprojekt. Med över 10 års erfarenhet och en stark lokal närvaro i Stockholm, har vi etablerat oss som en av de ledande aktörerna inom branschen. Vi tar hand om allt från planering till genomförande och är stolta över att alltid leverera högkvalitativa resultat, som möter våra kunders behov och önskemål. Kontakta oss idag för en kostnadsfritt offert och ta steget mot ett framgångsrikt anläggningsprojekt!

file000478137373 (1)

Asfaltering med senaste tekniken

Behöver du bygga en ny, eller renovera en befintlig uppfart till ditt hus eller företag? På Haninge Grävtjänst har vi duktiga och erfarna markentreprenörer som jobbar med asfaltering i Stockholm med omnejd, både för privatpersoner och företag. Inget projekt är för litet eller stort, vi erbjuder asfaltering av större områden till mindre uppfarter, eller om ni behöver asfalt till en innergårdsrenovering.

En stor del av asfalteringen börjar innan någon asfalt läggs. Asfalten kan läggas både på gammal asfalt, men också grus. Ska du asfaltera en garageuppfart river vi bort den gamla asfalten och korrigerar nivån med grus, så att befintliga anslutningar som garageportar eller trottoarer enklare kan anpassas. När vi ska lägg asfalten har vi kunskapen att lägga den på en mängd befintliga underlag – gräsmatta, betong eller marksten spelar ingen roll, vi ser till att ro ditt asfalterings-projekt i hamn.

Den bästa perioden för asfaltering i Stockholm är mellan april och oktober på grund av väderlek och markens mottaglighet. När vi lagt asfalten är det viktigt att man väntar åtminstone ett dygn innan man använder asfalten, vid varmt och soligt väder kan man behöva vänta upp emot två dagar. När asfalten är nylagd är den känslig och man bör undvika t.ex släpvagnshjul och domkrafter mot den nylagda asfalten.

På Haninge Grävtjänst har vi lagt mycket asfalt genom åren och besitter därför en stor kunskap i hur man uppnår bästa resultat. Kontakta oss redan idag och beskriv ditt projekt, så återkommer vi med en kostnadsfri offert!

Platt- och stenläggning för dina utemiljöer

Söker du efter stenläggare eller plattläggare i Stockholm? Vi på Haninge Grävtjänst finns här, redo för ditt nästa projekt!

Med många års erfarenhet i branschen kan vi erbjuda högkvalitativ och pålitlig service till våra kunder. Vare sig du vill göra en gångväg, en trappa, en uteplats eller garageuppfart så har vi bred och lång erfarenhet av allt som berör sten- och plattläggning. Vi är lyhörda och kommer tillsammans med dig som kund fram om den bästa lösningen för ditt projekt. Förutom att fysiskt utföra arbetet, är vi med dig vid din sida från start, genom projektering och utförande, så väl som att vi finns behjälpliga efter utfört arbete.

Vi är stolta över att kunna erbjuda konkurrensmässiga priser, enastående kundservice och en hög flexibilitet, så att ditt projekt blir så bra det kan bli. Vi arbetar alltid utefter att överträffa våra kunders förväntningar, både vad gäller kostnader och tidsåtgång, men framförallt resultatet.

Kontakta oss redan idag för att diskutera ditt projekt, dina behov och önskemål och ta det första steget mot att förvandla ditt projekt till verklighet!

Dränering - en investering i din fastighet

Dränering är ett av de viktigaste underhållsarbeten vi hjälper våra kunder med. Oavsett om du ska bygga ett nytt hus, eller om ditt nuvarande hus behöver nya dräneringsrör, finns vi på Haninge Grävtjänst tillgängliga för dina behov. Vi har utfört dränering i Stockholm i över 10 år, våra skickliga markarbetare har därmed stor skicklighet inom alla typer av dränering.

Klicka på knappen nedan för att läsa mer om dränering.