OM OSS

Trygghet, kvalitet och säkerhet

Som kund hos Haninge Grävtjänst vill vi att du ska känna dig trygg med att lämna ditt projekt i våra händer. Vi ser alltid till att gå igenom projektets alla faser med dig som kund innan vi påbörjar något arbete, och vi för alltid en tät dialog med dig genom projektets gång. Vårt team har stor erfarenhet från både stora och mindre projekt, så väl som helhetslösningar för ditt hus och trädgård.

En av de viktigaste aspekterna med vårat arbete är säkerhet, och den har alltid högsta prioritet när vi utför ett arbete. De flesta markarbeten, så väl som dränering kräver flertalet certifieringar, tillstånd och försäkringar, något vi stolt kan visa upp att vi har. Du ska kunna känna dig helt trygg när du påbörjat ett projekt med oss. Vårt mål är att överträffa våra kunders förväntningar, både vad gäller kostnad och tidsåtgång, men framförallt resultatet. Vi har många referenser vi kan lämna om så önskas – kontakta oss med vilken typ av projekt du önskar genomföra så ser vi till att bistå dig med dokumentation på vårat tidigare arbete.

Våra kunder i Stockholm

Vi utför markarbeten och dränering i hela Stockholmsregionen. Vi tar oss an alla typer av jobb inom markarbete och dränering, så väl nybyggen som besiktningar, reparationer och byten av befintligt dräneringssystem. Vid riktigt stora uppdrag har vi ett brett kontaktnätverk där vi kan samla flera firmor och projektera och leda arbetet, fortfarande under ett och samma tak.

Den viktigaste pusselbiten hos Haninge Grävtjänst är förstås våra kunder, och det är kunderna vi värnar mest om. Gör vi ett bra arbete som överträffar era förväntningar kommer det i slutändan innebära mer kunder för oss. Vi ser därför till att alltid vara lyhörda gentemot kundens önskemål, och tillsammans komma fram till de bästa lösningarna för kundens projekt.

För att förebygga framtida besvikelser är vi också transparenta när en kunds önskemål är onödigt komplext, när ett projekt kan bli för dyrt, eller när tilltänkt lösning helt enkelt inte kommer ge det värde som det skulle kosta. I dessa lägen brukar vi sitta ner med kunden och föreslå smarta och prisvärda alternativ till lösningar. Här är vår breda kunskap och stora erfarenhet om lösningar och material en stor fördel. Kontakta oss gärna idag och testa oss!

Grunden är grunden

Det viktigaste inom markarbeten och dränering är grunden, något som oerfarna firmor inte sällan struntar i när de ska utföra markarbete. Marken och grunden spelar en stor roll i hur arbetet ska utföras – jord, lera, sand, grus, vatten – alla olika grunder har olika förutsättningar som styr hur arbetet måste utföras för att bli bra, och tillvägagångssätten är olika beroende på underlaget.

På Haninge Grävtjänst kan vi allt om mark –  vi har jobbat med alla typer av anläggnings- och dränerings-jobb, stora som små, i över 10 år. Vi är ett kompetent team där alla medarbetare har bred och djup kunskap inom markarbeten. Tillsammans kan vi komma fram till den snyggaste, effektivaste och billigaste lösningen för dig som kund.

Har du ett projekt på gång? Kontakta oss idag med dina idéer så återkommer vi till dig inom kort med ett kostnadsfritt kostnadsförslag.